مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد مدارس ابتدایی فیروزکوه غیرحضوری شد هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور

بازگشت ۶۰ دانشجوی اخراجی علوم پزشکی به تحصیل

معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت از بازگشت ۶۰ دانشجوی اخراجی علوم پزشکی به تحصیل خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 24
کد خبر: ۲۶۳۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود حبیبی در نشست خبری که امروز یکشنبه ۴ آذر با حضور اصحاب رسانه در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل خوابگاه‌های نیمه کاره متاهلی که ۷۰ تا ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند، مصوب شده که مقرر است ۲۰۰ میلیارد تومان دیگر نیز از منابع دیگر تامین شود تا در مسیر ساخت و تکمیل خوابگاه‌های متاهلی در سطح کشور اقدامات موثری انجام شود.

وی بیان کرد: برای احداث خوابگاه‌ها در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی نیاز به بیش از ۳ همت اعتبار است که با این رقم می‌توان حدود ۱۵ هزار تخت خوابگاهی را به مجموعه خوابگاه‌ها در سطح کشور اضافه کرد.

حبیبی با تاکید بر اینکه بنا داریم تعداد قابل توجهی از خوابگاه‌های متاهلی را افزایش دهیم، تصریح کرد: درحال حاضر برنامه ریزی ۳۰۰ باب خوابگاه متاهلی در دستور کار قرار دارد.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت درخصوص وضعیت دانشجویان اخراجی سال‌های ۱۴۰۱-۱۴۰۲ گفت: دانشجویانی که در حوادث سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ دچار حکم انضباطی شدند، براساس تاکید و نظرات مقام معظم رهبری که تاکید بر عفو دانشجویان بود، نسبت به آنها عفو قائل شدیم و این دانشجویان به سر کلاس‌های خود بازگشتند. نگاه رئیس جمهور نیز مبنی بر عفو این دانشجویان بود و کمیته انضباطی بر اساس یک نگاه تربیتی اقدامات لازم را انجام داد.

حبیبی افزود: تمام احکام جاری این پرونده‌ها متوقف شد و دانشجویان از ابتدای مهرماه و آغاز سال تحصیلی بر سر کلاس‌های خود حاضر شدند. امیدواریم هیچ مشکلی در بین دانشجویان وجود نداشته باشد، چراکه معتقدیم همه نسبت به کشور، انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی معتقد هستند.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بازگشت ۶۰ دانشجوی علوم پزشکی اخراجی به تحصیل در سال جاری خبر داد و خاطرنشان کرد: از آن‌جایی که نگاه کمیته انضباطی دانشگاه تربیتی است و این دانشجویان اخراجی در فضای ناآرام رفتار‌هایی داشتند که احکام برای آنها در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ صادر شده بود، اکنون حکم آنها متوقف شده و پرونده‌هایشان در حال بررسی است.

وی تأکید کرد: این دانشجویان به نظام و کشور اعتقاد کامل داشته و علاقه‌مند به تحصیل و خدمت به کشور هستند و اگرچه خطایی هم کرده باشند، در کمیته انضباطی در حال بررسی است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار